UK

Michael Gjedde-Nielsen

Kompetencer

Entreprise, byggeri og fast ejendom
Retssager
Voldgiftssager
Kontrakter
Udbudsret

Uddannelse

Advokatsamfundets mediatoruddannelse, Trinity

Anden erfaring

Jeg er tilknyttet som mediator hos Mediationsinstituttet og som mediator og mægler hos Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed. Jeg er flere gange blevet udpeget som mediator af Mediationsinstituttet og anvendes hyppigt som mægler og af og til tillige som mediator af Voldgiftsnævnet forbygge- og anlægsvirksomhed.

Siden 1994 har jeg været Metroselskabets rådgiver vedrørende alle entreprise- og udbudsretlige spørgsmål og har således rådgivet vedrørende Metroens etape 1-3, Cityringen, Nordhavnsmetroen og Sydhavnsmetroen. Herudover har jeg rådgivet Odense Letbane og Hovedstadens Letbane vedrørende alle entreprise- og udbudsretlige spørgsmål.

Har rådgivet Region Sjælland i alle entreprise- og udbudsretlige spørgsmål vedrørende etableringen af Sjællands Universitetshospital, Køge.

Har været rådgiver for nogen af Danmarks største entreprenørvirksomheder vedrørende store bygge- og anlægsprojekter og rådgiver p.t. en entreprenør vedrørende udbygning af lufthavne i Grønland.

Har ført et stort antal sager for såvel entreprenører som bygherrer ved Voldgiftsretten for bygge- og anlægsvirksomhed samt ved de almindelige domstole.

Medforfatter til bogen ABR 18 (1. udgave, december 2020).

Har derudover undervist i entrepriseret for alle betydende danske kursusudbydere, ligesom jeg har skrevet artikler i faglige tidsskrifter om samme emne.

Michael Gjedde-Nielsen

Viltoft Advokatpartnerselskab
Gothersgade 109
1123 København K

Telefon 3314 9300
Mobil 2026 7366
E-mail mgn@viltoft.dk

www.viltoft.dk


Ydelser

Almindelig mediation

International mediation på Engelsk

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on print
Print
Share on email
Email


Mediationsinstituttet / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3939 0066