UK

Netværksdag Danske Mediatoradvokater

19. marts 2021 , Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg

I lyset af de stigende smittetal og myndighedernes skærpede henstillinger om at begrænse socialt samvær, har vi i bestyrelsen i DMA besluttet, at netværksdagen den 2. oktober med middag og overnatning må udskydes til den 19.-20. marts 2021.

En stor del af netværksdagen er netop netværket og det sociale, og selvom de formelle rammer naturligvis var på plads, så kommer vi ikke uden om, at det er svært at overholde afstandskravene i sociale sammenhænge. Det er selvfølgelig afgørende for bestyrelsen i DMA, at vores arrangementer er sundhedsmæssigt forsvarlige og trygge for vores medlemmer, og at vi agerer ansvarligt i forhold til samfundet.

Hvis du ikke allerede havde tilmeldt dig, har du nu chancen for at være med den 19. marts 2021. Her vil mediatoradvokat og retsmægler Benjamin Lundström og lektor og Ph.d. i konfliktløsning på KU, Lin Adrian, stå for dagens undervisning og træning i mediation – det er både for øvede og mindre øvede mediatorer.

Træningsdagen afsluttes med god middag, fest samt overnatning.

Hvis du var tilmeldt den 2.-3. oktober og fortsat ønsker at deltage, skal du ikke foretage dig noget, din tilmelding overflyttes. Hvis du var tilmeldt, men ikke har mulighed for at deltage på de nye datoer, send da en mail til dlo@danskeadvokater.dk, så afmelder vi dig.

Arrangementet er for medlemmer af Danske Mediatoradvokater, det afholdes på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg og koster kun 995 kr.

Tilmeld dig her, hvis du vil være en bedre mediator og styrke dit mediatornetværk eller hvis du bare trænger til at se dine gode mediatorkollegaer.

Underviser

Benjamin Lundström
Mediatoradvokat og retsmægler


Underviser

Lin Adrian
Lektor og Ph.d. i konfliktløsning på KU


Kontakt

 

Mediationsinstituttet
Vesterbrogade 32
1620 København V

Telefon + 45 3939 0066
Mail admin@mediationsinstituttet.dk

Mediationsinstituttet / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3939 0066