UK

Rasmus H. Wandall

Kompetencer

Konflikthåndtering
Erhvervsret
Kontraktsret
Cross-border mediation
Offentlig ret

Uddannelse

Danske Advokater (Trinity)

Anden erfaring

Rasmus Wandall (PhD) har gennem mange år skabt konkrete resultater gennem forhandlinger og løsning af konflikter i ind- og udland. Han anvender primært faciliterende og regenerative metoder i konfliktmægling og –løsning.

Han er praktiserende advokat hos advokatfirmaet Wandall Law Firm og er tidligere blandt andet videnchef hos Rigsadvokaten og retschef for den internationale sammenslutning af anklagemyndigheder og anklagere i Haag. Rasmus her derigennem omfattende erfaring fra samarbejder i Danmark og på tværs af mere end 30 lande i Europa, Nordamerika, Afrika og Asien med private, statslige og internationale organisationer.

Rasmus har desuden, sammen med den Sydkoreanske Rigsadvokatur, forestået udviklingen af de globale IAP guidelines for mægling i straffesystemer (VOM-guidelines). Han har også været faglig ansvarlig for et stort antal konferencer, seminarer og workshops, herunder om mægling og uformelle løsningsteknikker.

Derudover har Rasmus bl.a. boet og arbejdet 4 år i New York og Berkeley (USA), 4 år i Addis Ababa (Etiopien), hvorfra Rasmus bringer en særlig erfaring med uformel konfliktmægling før, under og efter retssager, og har i flere år været tilknyttet projekter i Bergen (Norge) og i Lund (Sverige).

Rasmus har undervist i ind- og udland siden 2001 og har et større fagligt forfatterskab, herunder om konfliktmægling, og har beklædt stillinger ved en række forskellige universiteter i ind- og udland.

 

 

Rasmus H. Wandall

Wandall Law Firm
Njalsgade 21F, 1. sal
2300 København S

Telefon +4520995754
E-mail rw@wlaw.dk

www.wlaw.dk


Ydelser

Almindelig mediation

Online mediation via Teams, Zoom

International mediation på Engelsk, Skandinavisk

International co-mediation på Engelsk, Skandinavisk

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on print
Print
Share on email
Email


Mediationsinstituttet / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3939 0066