UK

MI partner

Alt for få er opmærksomme på, at mediation er en god løsning, når de ender i en konflikt. Det ønsker vi at ændre sammen med vores MI-Partnere.

MI Partnerne er alle advokater, rådgivere eller organisationer, som arbejder for at fremme brugen af mediation og kan rådgive og bistå dig, så du får det bedst mulige resultat ud af mediationen.

Hvorfor bruge en MI Partner?

Benytter du en af vores MI Partnere som advokat eller rådgiver skal du ikke betale administrationsgebyr til Mediationsinstituttet, hvis du ønsker at bruge en af Mediationsinstituttets mediatorer.

Derudover kan du få  kompetent rådgivning før, under og efter mediationen fra en advokat eller rådgiver, der har erfaring med at benytte mediation og konfliktmægling og dermed kan hjælpe dig til at nå det bedst mulige resultat.

Se listen af MI Partnere i bunden af siden.

Bliv MI-Partner

Bliv MI Partner nu og opnå konkrete og kontante fordele med det samme.

Som MI-Partner får I en unik mulighed for at brande jer som en virksomhed, der ønsker at fremme en bedre konfliktløsning – til gavn for både jer selv og jeres kunder. Herudover får I også en række andre fordele:

Download vores fakta-ark og læs mere om MI Partner konceptet eller kontakt Mediationsinstituttet med det samme for at høre mere om jeres muligheder.

En kortere proces

Når konfliktløsning trækker ud, koster det dyrt i forsinkede projekter, tabt omsætning eller skadet omdømme. Mediation løser gennemsnitligt en konflikt på 2-3 måneder mod eksempelvis 19 måneder i voldgift.

 

Mediationsinstituttet / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3939 0066