UK

Lisbeth Darling Wegener

Kompetencer

Familie- og arvesager
Ægteskab & skilsmisse
Arv og testamente
Dødsbobehandling
Børn

Uddannelse

Det Danske Advokatsamfunds Mediatoruddannelse

Øvrige uddannelser og kurser

2017 - Mediatoradvokater, København
2016 - Mediationsinstituttet, Fredericia
2015 - Domstolestyrelsen, København
2013 - 2014 - Konsulentfirmaet la Cour & Rode, Holbæk
2012 - Mediatoradvokater, København

Anden erfaring

Jeg har siden september 2008 været antaget som retsmægler for Østre Landsretskreds og retsmæglet i sager ved Retten i Næstved og Østre Landsret. Før jeg blev udpeget som retsmægler og siden 2004, har jeg desuden virket som mediator i sager for private og erhvervsdrivende, hvor parterne selv har kontaktet mig for mediation.

Jeg har medieret i sager med mange forskelligartede konflikter fra familieretten om børn, ægteskab og samliv og i dødsboer. Dertil har jeg haft sager om nabostridigheder, matrikulere skel, opløsning af erhvervsvirksomheder, privatretlige krav udsprunget af fejl og mangler ved fast ejendom mm.

Jeg er medlem af Danske Mediatoradvokater og deltager i foreningens efteruddannelse for at vedligeholde og videreudvikle det faglige niveau inden for mediation og for udvikling af det etiske codex for mediation. Desuden deltager jeg i Domstolsstyrelsens efteruddannelsestilbud, og jeg sørger for løbende at deltage i videreuddannelse.

Fra 2013 til 2014 fulgt jeg tillige et uddannelsesforløb om Enneagrammet (læren om forskellige personlighedstyper) efterfulgt af et personligt coachforløb, der har betydet, at jeg nu hurtigere kan afkode og forstå personerne bag parterne i konflikten og med udgangspunkt heri hjælpe parterne frem til en for dem god løsning.

 

Lisbeth Darling Wegener

Ret & Råd Slagelse
Ndr. Ringgade 70A, 1.
4200 Slagelse

Telefon 58503110
Mobil 40599333
E-mail ldw@ret-raad.dk

https://www.ret-raad.dk/slagelse

Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email


Mediationsinstituttet / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3939 0066