UK

Niels Heldgaard

Kompetencer

Entrepriseret og byggeri (AB18, ABT18 og AB-forbruger)
Rådgiverret (ABR18)
Fast ejendom
Kontrakter

Uddannelse

Danske advokater Mediatoruddannelse

Øvrige uddannelser og kurser

2023 -Masterclass i mediation
2022 - Mediation i kommercielle tvister

Anden erfaring

Med mere end 20 års erfaring som advokat og en specialisering inden for entrepriseret siden 2008, kan jeg tilbyde en dybdegående ekspertise inden for byggeri og entreprise- og rådgiverret. Har siden 2008 også afholdt et stort antal kurser for byggeriets parter i AB-reglerne både de gamle regelsæt (AB92, ABT93 og ABR89) samt de nyeste AB18, ABT18, ABR18.

Gennem årene har jeg repræsenteret en bred vifte af kunder, herunder professionelle private og offentlige bygherrer, store og mellemstore entreprenører og tekniske rådgivere.

Min rådgivning spænder fra strategisk planlægning til operationelle detaljer, og jeg arbejder altid målrettet og konstruktivt med opgaverne.

Min store interesse for byggeri og de tekniske aspekter heraf har givet mig en dyb forståelse af de byggetekniske principper og sammenhænge, som er afgørende for at kunne rådgive og løse tvister på den mest effektive måde.

Jeg har løst et stort antal sager via forlig, gennem min evne til at udfordre mine kunders og modparters begrænsende overbevisninger og skabe en åben og konstruktiv dialog mellem parterne. Særligt som partsrepræsentant i forhandlinger, mæglinger og mediationer gør jeg en mærkbar forskel for at løse sagerne hurtigt og effektivt. Jeg arbejder naturligt med samme fokus i rollen som mediator.

Niels Heldgaard

Molt Wengel Advokatpartnerselskab
Dampfærgevej 27-29, 4. sal
2100 København Ø

Telefon 60 43 14 10
Mobil 60 43 14 10
E-mail nh@mowe.dk

www.mowe.dk


Ydelser

Almindelig mediation

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
Linkedin
Share on print
Print
Share on email
Email


Mediationsinstituttet / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3939 0066