DA

Persondataregler UK

UK Behandling af personoplysninger

Mediationsinstituttet indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores website Mediationsinstituttet.dk, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af www.mediationsinstituttet.dk foregår således anonymt.

Afhængig af producent afgiver brugerens webbrowser (fx Internet Explorer eller Netscape Navigator) ved forespørgsel/hentning af sider på www.mediationsinstituttet.dk nogle generelle oplysninger til de servere, hvorpå www.mediationsinstituttet.dk er placeret. Oplysningerne omfatter bl.a. den IP-adresse, hvorfra brugeren går ud på internettet. Yderligere sender de fleste browsere oplysninger om fabrikat og version, så Mediationsinstituttet-websitet kan returnere de sider, der bedst kan vises i den pågældende browser. Disse oplysninger er ikke personhenførbare.

Mediationsinstituttet genererer løbende statistiske informationer fra vores servere om bl.a. antal forespørgsler på de enkelte sider. Disse oplysninger giver ikke mulighed for at identificere individuelle brugere som enkeltpersoner.

 

Læs også om vores brug af cookiesMediationsinstituttet / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3939 0066